Klik op kastanje voor terug naar het menu
I.V.M. CORONA BESMETTING ZIJN NOG NIET AL DEZE ACTIVITEITEN ACTIEF IN SEPTEMBER HOPEN WIJ U HIER OVER BETER TE INFORMEREN.
VASTE ACTIVITEITEN ZIJN:
Elke Maandag van 14:00u tot 16:00u Kaarten maken. Elke Maandag Avond vanaf 19:00u Taalcafe voor nieuwe Nederlanders. Derde Woensdag van de maand Soep eten vanaf 12:30u. Elke Donderdag Ochtend van 10:00u tot 12:00u Handwerken. 1x Per maand op Donderdag Middag van 14:00u tot 16:00u zingen (Muziekinstrumenten zijn altijd welkom). * Elke 4e Donderdag Middag van14:00u tot 16:00u meezingen met onze vaste buurtkamer gitarist George Hoogervorts.
De buurtkamer is een gezellige huiskamer geworden die door vrijwilligers met grote inzet is opgeknapt. Deze is voorzien van een grote tafel en stoelen, een keuken en een toilet. Wij willen als buurtkamer er zijn voor en van de wijk, de buurtkamer is elke maandag, woensdag, donderdag, en vrijdag geopend, waar een u een kopje koffie of thee kunt drinken. Juist in deze tijd is het van wezenlijk belang dat mensen in buurt en stad iets voor elkaar kunnen betekenen. Samen ieder het gevoel geven dat het prettig wonen en leven in een wijk is. Wilt u graag mensen in uw buurt leren kennen? Heeft u zin om u in te zetten voor uw wijk? Een buurtkamer is een ruimte in de wijk die door ons ter beschikking wordt gesteld aan de buurt. De buurt kan er activiteiten organiseren, elkaar ontmoeten, of vergaderen. Iedereen kan van de ruimte gebruik maken, zolang de activiteit maar iets met de buurt te maken heeft. Op die manier is de buurtkamer echt de huiskamer van iedereen.
Wie zijn wij
copyright Hans Boom